Serigrafie

Serigrafia se realizeaza pe mai multe tipuri de suprafete plane(textile,PVC-uri,cartoane,hartii speciale,metale,sticla,lemn) cu cerneluri rezistente la spalare.

Am reusit sa beneficiem de o clientela aleasa, datorita calitatii executiei, a pretului, care rezista concurentei, dar si conditiilor de plata pe care suntem capabili sa le modelam, in functie de solicitarile fiecarui client.

Pentru scurta informare, amintim ca preturile pentru serigrafie sunt atractive si depind de numarul de bucati, dimensiuni si numar de culori.

Avantajele imprimarii serigrafice sunt:imprimare in serii mici si mijlocii;rezistenta ridicata a vopselelor la frecare,,zgariere si mai ales la raze UV.

Folosim cerneala”MARABU”cu rezistenta 5 ani U.V.

 Broderie

Se realizeaza pe masina de brodat industriala,cu posibilitatea de realizare a programului de brodat dupa  modelul dvs.

Serviciile de broderie includ broderie computerizată şi orice tip de broderie personalizată în funcţie de necesităţile clienţilor.

Suntem specialişti în servicii computerizate de broderie personalizată pe orice tip de suport textil.
Executăm la comandă o gamă completă de personalizări din domeniul broderiei computerizate, după specificaţiile clienţilor, elementele vizuale dorite şi genul de suport textil pe care se realizează broderia. Ne adresăm atât firmelor care doresc producţii de serie, cât şi clienţilor ce urmăresc realizarea de broderii pentru produse promoţionale precum  si alte articole personalizate(tricouri,halate,sepci,cravate,etc.)

Imprimeuri textile

Putem realiza  imprimeuri simple cu cerneluri de tip plastisol,imprimeuri realizate cu cerneluri pe baza de apa  si  imprimeuri cu cerneluri speciale,rezistente la spalari grele,sau culori  sidefate si metalice.

Obiecte promotionale

Personalizarea obiectelor promotionale cu logo firmei dvs.se realizeaza pe produse de calitate, aduse de firma noastra sau dupa preferinte aduse de dvs. SERITEX este dealer autorizat de agende si calendare marca “EGO”.

Etichete

Executam etichete de vin, de produs, de brand, de compozitie, de marime, cod de bare pe diferite tipuri de suporti: cartoane si hartii speciale, textile tip resina, PVC autoadeziv, hartie autoadeziva.